Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان با بیان اینکه امروز بخشی از حقابه کشاورزان اصفهان، به سمت کاشان، یزد، صنایع، شرب و ... می رود، این درحالیست که سهم بخش کشاورزی نادیده گرفته می شود، گفت: زمزمه هایی وجود دارد که کشاورزان اصفهان خواسته خود را به تهران و مسئولان عالی نظام منتقل کنند.

اسفندیار امینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت بحرانی سد زاینده رود و اعتراضات هفتگی کشاورزان اصفهان مبنی بر ندادن حقابه های آنها، اظهار کرد: امروز تمام مسئولان استان از خواسته کشاورزان اصفهان مطلع هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه طی یک دهه و نیم گذشته کشاورزان اصفهان درگیر بی آبی هستند، گفت: نخستین بار زاینده رود در سال ۷۸ خشک شد و از همان زمان اختلافات و اعتراضات بر سر این رودخانه آغاز شد و شدت گرفت تا این‌که در سال  ۹۲ و ۹۳ در جلسات دهم و سیزدهم شورای عالی آب مصوباتی برای احیای زاینده رود تصویب شد.

دبیر اجرایی نظام صنفی کشاورزی اصفهان با انتقاد از اجرایی نشدن این مصوبات، گفت: پیش از این مصوبات، شاهد بارگذاری بر رودخانه زاینده رود بودیم و متاسفانه بعد از مصوبات نیز برداشت ها و بارگذاری ها بر زاینده رود همچنان ادامه دارد.

وی گفت: متاسفانه مصوبات ۹ ماده‌ای احیای حوضه آبریز زاینده رود مانع توقف برداشت های بالادست، صنعت و طرح های انتقال نشده و همواره اعتراضات کشاورزان وجود دارد.

امینی با بیان اینکه قبل از مصوبات برداشت پساب فاضلاب داشتیم و اکنون نیز وجود دارد، اظهار کرد: پیش از مصوبات خسارت نکشت پرداخت نمی شد و یا اندک بود و اکنون نیز شرایط همین گونه است و حتی بعد از این مصوبات، شورای هماهنگی آبریز زاینده رود منحل شد.

وی گفت: متاسفانه به این موضوع توجه نمی‌شود که کشاورز حقابه دار اکنون بدون هیچ کشت و زرعی، چگونه امرار معاش کند؟ و دادستان اصفهان به عنوان مدعی العموم چه پاسخی نسبت به این خواسته و مشکل کشاورزان دارد، همچنین باید دید استاندار، امام جمعه اصفهان و نماینده ولی فقیه در اصفهان، رئیس کل دادگستری، سازمان بازرسی، نمایندگان مجلس در برابر این سوال کشاورزان، چه پاسخی می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كشاورزان زاينده رود سد زاینده رود خشكسالي کشاورزان اصفهان زاینده رود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۳۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان اصفهان
  • (عکس) زاینده رود، سی و سه پل و پل خواجو؛ سال ۱۹۲۷
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مسئولان، پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند
  • مسئولان با جدیت بیشتری پای کار حل مشکل کشاورزان بیایند
  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • بررسی ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شورا‌های شهر از سراسر کشور در دیوان عدالت اداری
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت