Web Analytics Made Easy - Statcounter

به دنبال شناسایی مناطق پرخطر در شهرها و ایجاد بانک اطلاعاتی از این مناطق و همچنین افرادی هستیم که این جرائم را مرتکب می‌شوند. نرم افزار جی‌آی‌اس نیز در همین زمینه طراحی شده است. ما این افراد را شناسایی و اطلاعات‌شان را در سامانه نگهداری می‌کنیم و سپس ‌آنها را در یک پروسه تحت نظارت و کنترل خاص قرار می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی قوه قضاییه از شناسایی ۱۵۰۰ منطقه پرخطر و خشن در کشور خبر داد.   «رضا مسعودی‌فر» مدیر کل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی قوه قضاییه در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره برنامه‌های در نظر گرفته شده برای پیشگیری از جرایم خشن گفت: در این زمینه بیشترین تمرکز ما بر جرائمی مانند ضرب و جرح و قتل است.

وی با اشاره به قتل‌های خانگی ادامه داد: بحث خشونت‌ یک موضوع جداگانه است که از طریق معاونت پیشگیری پیگیری می‌شود و همانطور که گفتم تمرکز ما در پیشگیری از جرائم‌ خشن بر دو موضوع قتل و ضرب و جرح است که قتل در همه موارد را شامل می‌شود.

افراد پرخطر را شناسایی می‌کنیم 

مدیر کل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی قوه قضاییه با بیان اینکه افراد پرخطر را شناسایی می‌کنیم، گفت: به دنبال شناسایی مناطق پرخطر در شهرها و ایجاد بانک اطلاعاتی از این مناطق و همچنین افرادی هستیم که این جرائم را مرتکب می‌شوند. نرم افزار جی‌آی‌اس نیز در همین زمینه طراحی شده است. ما این افراد را شناسایی و اطلاعات‌شان را در سامانه نگهداری می‌کنیم و سپس ‌آنها را در یک پروسه تحت نظارت و کنترل خاص قرار می‌دهیم.

مسعودی‌فر در پاسخ به این سوال که آیا این افراد همانطور که در نیروی انتظامی سطح‌بندی شده‌اند، دسته‌بندی خواهند شد، گفت: این نوع سطح‌بندی‌ها در قوه قضاییه مرسوم نیست. ما در این طرح هر مکانی را که نزاع دسته‌جمعی و قتل سابقه وقوع داشته است را منطقه پرخطر می‌دانیم، لذا شناسایی این مناطق را در دستور کار قرار داده‌ایم. همچنین افرادی را که سابقه محکومیت به دلیل جرائم یاد شده را داشته‌ باشند، فرد پرخطر محسوب می‌شوند و اطلاعات آنها در بانک‌های اطلاعاتی ما جمع‌آوری شده و در مراحل بعدی تحت یک سری کنترل‌ها و نظارت‌ها قرار می‌گیرند.

 ۱۵۰۰ منطقه پرخطر از نظر جرائم خشن را در کل کشور 

وی در پاسخ به این سوال که تاکنون چند منطقه در این خصوص شناسایی شده‌اند،‌ گفت: در حال حاضر ۱۵۰۰ منطقه پرخطر از نظر جرائم خشن را در کل کشور شناسایی کرده‌ایم.

مدیر کل پیشگیری‌های امنیتی و انتظامی قوه قضاییه در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به تجمعات اعتراضی گفت: ما در زمینه اعتراضات به علت‌‌شناسی اعتراضات و تجمعات می‌پردازیم و آن را در دستور کار قرارداده‌ایم. همچنین چنانچه دستگاه یا نهادی کاری را باید انجام می‌داده، اما انجام نداده و منجر به اعتراضات و اعتصابات شده است، مطالبه‌گری از آنها نیز از دیگر برنامه‌های ما در این طرح است.

او خاطرنشان کرد: ما اطلس پراکندگی اعتراضات را داریم و استان‌هایی مانند خوزستان، البرز، اصفهان، تهران مناطقی است که اعتراضات صنفی در آنجا بیشتر بوده است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۶۰۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا رستگار در یک گفت‌وگوی رادیویی اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت، خدمات الکترونیک است و در این راستا برخی مجوزها از سوی درگاه مجوزها اعطا شده است. همچنین تمام کسانی که دارای مجوز کسب و کار هستند برای دریافت تسهیلاتی که دولت ارائه می‌دهد، باید کد یکتا داشته باشند.

وی افزود: کد یکتا به حساب بانکی افرادی که فعالیت اقتصادی دارند متصل می‌شود. پیش‌تر افراد باید از مجوز فیزیکی استفاده می‌کردند یا استعلامی از نهادهای زیربط انجام می‌گرفتند تا اعتبار پروانه کسب بررسی می‌شد، اما با الکترونیکی شدن و ایجاد کد یکتا دیگر نیازی به موارد یاد شده نیست. 

رستگار با بیان اینکه مهم‌ترین موضوعی که اتاق اصناف و اتحادیه‌ها دنبال می‌کنند، این است که همه فعالان اقتصادی باید پروانه کسب داشته باشند و این مجوزها مورد تایید درگاه ملی مجوزها باشد، تصریح کرد: با کد یکتایی که افراد دریافت می‌کنند، هم افرادی که مجوز دارند یا مجوز قدیمی دارند و نیازمند به روز شدن هستند، عملیات به‌روزرسانی خود را انجام می‌دهند.

وی افزود: تهران دارای ۱۳۵ اتحادیه و نزدیک به ۵۰۰ هزار واحد صنفی دارای پروانه هستند و همه آنها باید کد یکتا را دریافت کنند. افرادی که پروانه کسب ندارند حتما باید با این کد یکتا مجوز کسب و کار را دریافت کنند.

به گفته رئیس اتاق اصناف تهران یکی از موضوعات مهم این است که همه مردم تا پایان این ماه باید برای دریافت کد یکتا به آدرس الکترونیکی اقدام کنند. غیر از آن افراد صنفی می‌توانند به اتحادیه مرتبط مراجعه کنند و اتحادیه‌ها نیز این کد را ارایه می‌کنند.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902367

دیگر خبرها

  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • پاتک پلیس امنیت به یک شرکت هرمی در شهریار/۲۸ نفر دستگیر شدند
  • اعلام ۸ ناظر ویژه انضباطی هفته بیست و ششم لیگ برتر
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • مردم خوزستان از تردد غیر ضروری و حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • هشدار؛ خوزستانی‌ها از حضور در مناطق پرخطر پرهیز کنند
  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است